Cu cine colaborăm?

Niciodată nu am reuși să ducem singuri la bun sfârșit sarcinile asumate. În îndeplinirea obiectivelor noastre, colaborăm cu instituții, organizații și asociații care încurajează participarea copiilor și a tinerilor la procesele decizionale și consideră că este important să se investească în aceștia.

ANOSR

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) este o federație națională studențească, non-guvernamentală și non-partizană, ce are drept scop principal reprezentarea intereselor comune ale studenților din România, apărarea și promovarea drepturilor și obligațiilor acestora, dar și stimularea participării acestora la actul educațional și la viața economică, socială și culturală.

OBESSU

Organising Bureau of European School Student Unions (OBESSU) este organizația-umbrelă ce reunește structurile reprezentative naționale din statele membre ale Consiliului Europei. Organizația europeană înglobează un număr de 37 de structuri membre, candidate și afiliate. Scopul principal al acestei platforme este de a oferi un spațiu de reprezentare a elevilor către instituțiile active la nivel european (Consiliul Europei, Parlamentul European, Comisia Europeană, OECD), dar și de a asigura suport organizațiilor incluse în această entitate.

Consiliul Tineretului din România

Consiliul Tinerilor din România (CTR) reprezintă principalul partener neguvernamental pe probleme de tineret în raport cu autoritățile și instituțiile publice centrale abilitate în domeniul politicilor pentru tineret, structură membră a Forumului European al Tineretului.

MAKOSZ

Uniunea Liceenilor Maghiari din România (MAKOSZ) este, alături de CNE, una dintre structurile de reprezentare a elevilor din România. Prin demersurile întreprinse și pozițiile asumate, MAKOSZ contribuie la îmbunătățirea climatului educațional.

Forum Apulum

Forum Apulum este o asociație din România care sprijină prin proiectele derulate împreună cu tinerii dezvoltarea gândirii critice, implicarea în comunitate și participarea la procesul democratic.

Consiliul Tinerilor Instituționalizați

Consiliul Tinerilor Instituționalizați acționează pentru apărarea și promovarea drepturilor tinerilor instituționalizați aflați sau nu în prezent (post-instituționalizați) în sistemul de protecție specială.

FITT

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) este o organizație-umbrelă pentru ONG-urile de tineret din județul Timiș, care își propune să le sprijine permanent și în mod constant prin organizarea de cursuri, seminarii, ateliere de lucru, mese rotunde, spectacole, manifestări cultural artistice și orice alt eveniment organizat de tineri sau pentru tineri.

UNICEF România

Fondul Naţiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) lucrează în unele dintre cele mai dificile locuri din lume, pentru a ajunge la cei mai dezavantajați copii din lume. În peste 190 de țări și teritorii, UNICEF lucrează pentru fiecare copil, peste tot, pentru a construi o lume mai bună pentru toată lumea. Pentru mai multe informații despre UNICEF și despre activitatea sa pentru copii, vizitați https://www.unicef.org/romania/.

World Vision Romania

Fundația World Vision România este o organizație neguvernamentală care pune în centrul activităţii sale bunăstarea copilului. E parte din marea familie World Vision International, prezentă în aproape 100 de ţări din întreaga lume. Lucrează cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen.